Giv mig en #IWokeUpLikeThis-hud ...nu!

Giver BOTOX øget velvære?

Aesthetica_Behandling87062Aesthetica_Behandling87062

Svaret er ja for rigtig mange mennesker!

Der findes mange holdninger om BOTOX. For eksempel har jeg hørt folk sige at “man snyder med BOTOX”, altså underforstået “snyder sig til mere skønhed”. Men virkeligheden viser, at tiderne faktisk er forbi, hvor BOTOX er fy-fy. Flere og flere ser det ikke som et problem at få lidt hjælp til at fjerne en rynke hist og pist.

Dog er BOTOX er fortsat en meget personlig ting for mange mennesker, der helst holder det hemmeligt for omgivelserne.

Idealet om “naturlig yndefuld aldring” eksisterer i vores tid, men sagen er bare, at alderstegn kan sætte sig meget forskelligt i ansigter, og ikke alle alderstegn gør ansigter umiddelbart mere yndefulde.

Der er hjælp at hente.

BOTOX er skønhedsindustriens absolutte mest effektive rynkebehandling. Det VIRKER!!  Populariteten gælder både hos mænd og kvinder. Faktisk blev der i USA i 2014 givet ikke mindre end 6,3 mio. kosmetiske BOTOX behandlinger, heraf var cirka 400.000  til mænd. I Danmark kender vi  ikke det eksakte antal behandlinger, men det er i kraftig stigning, og ligger på op i mod 100.000 kosmetiske behandlinger årligt.

BOTOX anvendes til meget mere end at fjerne rynker. BOTOX er et lægemiddel til at behandle fx migræne og muskelsygdomme i nervesystemet. I 1992 fandt to læger ud af, at en “bivirkning” til behandling af ticks omkring øjnene resulterede i færre smilerynker. Dette blev startskuddet for at anvende BOTOX til kosmetiske rynkebehandlinger.

Der sidder utrolig mange følelser i et ansigt. Nogle rynker og linjer kan få en person til at se brysk eller træt ud, men andre linjer er karakterfulde og “klædelige”.  At fjerne alle linjer og rynker ville være helt forkert, da man så ville få et dukke-look. Altså meget kunstigt udseende. Det klæder de færreste…

Men lidt BOTOX kan milde dit udtryk og give “lethed” fx omkring dine øjne, i panden eller mellem dine øjenbryn. Eller fx løfte nedadhængende mundvige. Altså linjer, der gør dit ansigt træt. Virkningen af BOTOX er ikke permanent, men cirka 3-4 måneder. Hos nogle lidt længere. EN BOTOX behandling skal tilpasses den enkelte, og der findes ikke en “one size fits all”. Det er meget vigtigt at den, der behandler, forstår anatomien i ansigtet -og det behov, du måtte have. BOTOX er et potent lægemiddel, og skal anvendes med respekt for virkning og æstetik. Det er med den rette teknik muligt at skabe meget naturlige resultater.

Selv små forandringer og forbedringer i dit ansigt kan løfte humøret og give mere velvære, det er i hvert fald min oplevelse hos de patienter, jeg har behandlet gennem de seneste 3 år.

Et typisk område, mange får korrigeret er “11-tallet” mellem øjenbrynene, den såkaldte bekymringsrynke. Se et behandlingseksempel her

botox-after1
 

(iapam.com)

Skriv en kommentar

 • Denrigtigefrb

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Tusind tak:-)
   Vi anvender både BOTOX og AZZALURE afhængigt af, hvad den enkelte ønsker. Nogle responderer bedst på BOTOX og andre bedre på AZZALURE. Og jo, det er korrekt, at jo flere gange, man bliver behandlet, des længere bliver intervallerne! Jeg får fx BOTOX hver 6.-8. mdr, hvor “nybegyndere” skal have det hver 3.-4. mdr:-) Det skyldes, at man bliver bedre til at slappe af i musklerne, og man “glemmer” at trække dem så kraftigt sammen igen. Hvis man helt ophører med behandlingen, vil man dog komme tilbage til “start”, som tiden går.
   Bedste Hilsen
   Dr. Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Hvis du vil vide mere om Botox, kan du læse mere her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susan Dich

  Goddag.
  Mit problem er at jeg efter en restylane behandling, fik en skæv næseryg helt oppe hvor “11” tallet begynder. Dette skyldes at behandleren kom for meget restylane i mit lille øje således at mine øjne ikke længere var symmetriske. Før det havde jeg en fin symmetri af øjenene.
  Restylane behandlingen blev foretaget af en behandler på Aros Privathospital, Anita, hedder hun. Jeg har klaget til klagenævnet over hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hej Susan
   Du er velkommen til at booke en forundersøgelse i Amalieklinikken, så kan jeg se dig, og vurdere lige præcis, om jeg/vi kan hjælpe dig. Det burde være muligt, da Restylane ikke er permanent.
   Du kan booke på tlf 76500500 alle hverdage mellem kl 10-14.
   Kh Dr Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs mere om BOTOX her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  Jeg er en kvinde på 40, jeg har en del fine linjer/rynker ?? Under øjnene, som jeg gerne vil ha fjernet, kan botox klare det. ?? Hvor vil du anbefale jeg får det lavet. ??

  Vh.Pernille Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Kære Pernille! Ja, Botox kan fjerne linjer omkring øjnene -Det kræver, du kommer til en forundersøgelse til vurdering først, så du kan få den helt rigtige vejledning. Du er altid velkommen til at bestille tid hos os i Amalieklinikken, hvor vi tilbyder Botox behandlinger. Se mere info http://www.amalieklinikken.dk
   Kh Dr Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • samantha

  Hvornår bør man begynde med botox. Bør man vente til ”skaden” er sket eller skal man forebygge og begynde inden man faktisk har rynker? Dette har jeg hørt fra flere, altså at man bør forebygge det og begynde selvom man egentligt ikke rigtig har nogle synlige linjer.

  Mvh Samantha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Kære Samantha
   Det afhænger meget af hvor præcist, du gerne vil forebygge rynker, og hvor gammel du er. Men det er rigtigt, at man kan forebygge rynkedannelse ved at anvende Botox, således at rynkerne ikke i samme grad “sætter” sig, inden man går igang. Dog kan man i alle aldre opnå utrolig effektive resultater- så det er aldrig for sent:-) Kh Dr Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig en #IWokeUpLikeThis-hud ...nu!