Hvem er den typiske patient, der får lavet større bryster?

Jeg har været lidt “off” pga graviditet, arbejde og barsel

En lille opdatering midt i en Corona-tid.

Jeg fødte lille Felix den 5. marts, og befinder mig nu på en lille sky med ham og min datter Josephine. (Billedet ovenfor er taget 3 uger inden jeg fødte). Vi er jo lukket “inde” ligesom resten af Danmark, hvilket både er fantastisk og vildt hårdt, når man både har et spædbarn og en toddler på 2 år, der virkelig kræver stimulering og aktiviteter hvert eneste minut. Men vi nyder det, og tager een dag af gangen. Og håber inderligt på, vi kan få vores hverdag tilbage efter påske. Please allemand, hold Jer til regeringens udmeldinger om at holde Jer inde og ikke samles i større selskaber- så kan det være det “kun” er 14 dage mere vi skal holde ud:-)

I månederne op til min barsel havde jeg virkelig travlt i klinikken (AK Nygart), og arbejdede faktisk til 10 dage inden termin. Det gik godt, da jeg var heldig slet ikke at have graviditetskomplikationer. Tog 8-9 kilo på, så det var ikke så tungt, som man kunne frygte her ved 2. graviditet. Ud over “almindeligt” arbejde i klinikken, optog vi optil jul og i januar 2. sæson af “Plastikkongerne”, der ligger på DPLAY. Så havde en del af se til i månederne optil min barsel.

Jeg vender snart tilbage med en masse faglige input igen. Har blot lige haft behov for lille break.

Bedste hilsner

Dr. Sperling

4 kommentarer

 • Maria

  Gammelt indlæg, dog nysgerrig
  Hvornår stoppede du på Amalieklinikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Stoppede i dec 2018 🙂 Startede ved AK Nyart i jan 2019

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih, TILLYKKE! ♥ Jeg ser dig næsten dagligt for tiden på Dplay, men SKØNT du også er tilbage her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Tusind tak! Dejligt du følger med begge steder:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er den typiske patient, der får lavet større bryster?