Er filler og Restylane det samme?

Der er ingen undskyldninger…

536924_10151357845928711_1649704805_n536924_10151357845928711_1649704805_n

DEN ULTIMATIVE ANTI-AGING KUR

Jeg mødte en meget speciel kvinde i går! Jeg sad i ambulatoriet på plastikkirurgisk afdeling i Odense, hvor vi for 6 måneder siden havde opereret kvinden for hudkræft i ansigtet. Hun skulle til kontrol, og alt så fint ud. Da jeg hen mod afslutningen af samtalen tjekkede hendes cpr nummer igen, slog det mig, at hun var 90 år gammel! Grunden til det overraskede mig var, at hun var frisk som en havørn. Jeg kommenterede, at hun fremstod utrolig frisk af sin alder, hvorefter hun bøjede sig forover, lagde håndfladerne på gulvet, og sagde: “Se, jeg kan stadig nå jorden med hænderne, og har strakte ben!” Jeg var helt måbende af fascination.. Seje seje kvinde…. Hun må være det mest atletiske menneske på 90 år, jeg nogensinde har mødt. Whau.

Det fik mig til at reflektere endnu engang.. at der jo virkelig ikke er nogle som helst undskyldninger for ikke at passe på sin krop -HELE livet.  Det er ikke en skrøne, at motion og bevægelse holder kroppen ung!

MEN HVORFOR VIRKER MOTION ANTI-AGING? -Det er aldrig for sent at gå i gang

Regelmæssig træning har mange gevinster…. Her lister jeg nogle af dem… der alle har betydning for at du holder din krop skarp..

Din får en flottere udstråling igennem huden (bedre flow af næringsstoffer til huden)

Du sover bedre (det vil sige du mentalt bliver mere oplagt og din krop får tid til at genopbygge sig selv)

Det styrker muskler inklusiv i hjertet (du skvatter ikke sammen, du øger din forbrænding, et stærkt hjerte bliver mere robust og får større tolerance.. derved øget holdbarhed!)

Det øger stresstolerancen i sener og ledbånd (Færre skader)

Det øger tætheden af mineraler i knoglerne (Forebygger knoglebrud)

Det giver bedre holdning og kropssprog (øger dit velvære og performance)

Det former kroppen (Du ser bedre ud)

Det nedsætter sammen med sund kost kronisk inflammation i kroppen (kronisk inflammation er grobund for talrige medicinske sygedomme inklusiv blodpropper)

Det forebygger overvægt, sukkersyge og hjerte-kar sygdomme (Svær overvægt er en bombe for dit helbred. Det belaster alle organer at bære rundt på for mange kilo. Og nej, jeg siger ikke, du skal gå efter anoreksi-looket. Men hold fast i en sund normalvægt!)

Det forebygger visse kræft  (Du forbedrer immunsystemet, blodsukkeret, regulerer appetitten og mængden af kønshormon, der alle nedsætter risikoen for visse kræftformer (tyktarms-, bryst-, livmoderkræft ?og måske også kræft i prostata, lunge og bugspytkirtlen).

IMG_4751

Her er et billede fra en dag, jeg var i Frederiksberg Have.. løber ofte intervaller her.. 10 gange op af bakken med pause mellem hver tur… det virker!

GODE RÅD

Træn/bevæg dig aktivt i gennemsnit 30 minutter om dagen, og kombinér forskellige træningsformer.

Drop den dårlige samvittighed. 15 minutters interval træning, er bedre end ingen træning. Meget vigtigt: Du behøver ikke være fanatisk! Og du behøver ikke stille op til en fitness konkurrence eller have sixpack for at føle, du har succes med din træning.

Kom op af sofaen hver dag. Kroppen er ikke enten-eller. Den ved ikke, om du går på et løbebånd, eller går en rask tur ned at Strøget.

Tænk positivt omkring din træning. Din hjerne tror på, hvad du fortæller den.

Visualisér din træning og dine resultater. Se dig selv som stærk, velformet og frisk, og husk følelsen af velvære efter din træning.

Der er ingen undskyldninger…. Age well 🙂

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er filler og Restylane det samme?