Hørfrøolie holder din hud smidig

HUSKER DU AT PLEJE DIN HUD PÅ HALSEN?

lines-on-the-neck1lines-on-the-neck1

Mange vil formentlig svare nej

Fokus er ofte på selve ansigtet, så huden på halsen bliver “glemt”. Mange går først i gang med at pleje huden på halsen, når aldersforandringerne ER opstået. Man hører også folk sige “hendes ansigt er perfekt, men hendes hals afslører hendes alder!”

Her en en guide til den bedste pleje og behandling af halsen

Huden på halsen er tykkere og anderledes end ansigtets hud, og kræver derfor en ekstra kærlig hånd for at bevare spændstigheden.

Aldersforandringer omfatter blandt andet:

Løs/slap hud på halsen

Pigmentpletter på halsen

Vandrette ringe (linjer)

Kreppet hud (meget rynket)

Udvikling af dobbelthage

Her ses en hals, der er ældet med klassiske ringe/vandrette linjer, lidt solskader og platymsbånd (de lodrette bånd, som opstår pga muskeltræk)

På daglig basis

Spis Omega
Ligesom C vitamin, er Omega-3 and -6  fedtsyrer nødvendige for at danne kollagen og bevare fugten i huden. De kan spise enten morgen eller aften gennem avokado eller fede fisk (tun, laks) eller som kapsler eller i Hørfrø olie, som jeg tidligere har skrevet om.
Vitamin C er din ven

Du bør ikke nøjes med kun at spise godt med C vitamin gennem appelsiner, søde kartofler og rød pebber. Det er også en fordel at tilføre huden på hasen en god serum med C vitamin. C vitamin styrker både huden kollagen og virker effektivt mod solens skadelig UV-stråler. Brug i samme omgang en god solcreme 30-50 så ofte som muligt.

Husk at svede!
Træning virker anti-aging på både dine indre organer og på huden. Folk der træner udvikler en øget blodgennemstrømning i kroppen inklusive huden, og får på den måde tilført en masse næring og ilt til hudens overflade.

 

En hjælpende hånd med behandling

Boost kollagen-dannelsen med Dermaroller / microneedling

Dermaroller/microneedling er en effektiv metode til at sætte gang i huden genopbygning af kollagen og styrke. Behandlingen består af talrige nåleprik (huden lokalbedøves inden). Det aktiverer en masse enzymer og vækstfaktorer i huden, der booster hudens elasticitet.
Obs: Vi har 40% rabat på Dermaroller behandling i Amalieklinikken Antiage i okt-nov-dec 2017
Læs mere om Dermaroller her.

 

Få en smukkere glød i huden og reducér fine linjer med MicroBotox og sig farvel til platymabånd

Botox kan mere end at fjerne panderynker. Botox kan også afslappe de lodrette bånd, der kan opstå med alderen (platysmabånd). Desuden kan Botox og i microdosis kan prikkes ind i huden på halsen med en særlig teknik, der på samme tid  afspænder huden og opstrammer porrene. Botoxbehandling kræver forundersøgelse ved speciallæge.

Læs mere om Botox og MicroBotox.

 

Filler eller eget fedt kan booste huden og reducere dybere linjer på halsen

Døjer du med dybere “ringe” / vandrette linjer på halsen, kan filler med ikke permanent filler eller eget fedt udglatte dem til et vist omfang og på samme tid tilføre fugt til huden. Eget fedt får man fra maven eller lårnene ved at suge det ud.

Almindelig ikke-permanent filler består af hyaluronsyre, der er en naturlig fugtbinder i huden, og som har evnen til at løfte rynker og linjer, så de bliver udglattet.

Læs mere om filler her

 

Kom af med dobbelthagen

Har du fået dobbelthage eller meget løs hud på halsen, er kirurgi en løsning. Med fedtsugning kan man gør dobbelthagen mindre og med mere kirurgi kan man løfte halsen med skalpel. Løft af halsen (facelift) egner sig bedst til personer, der er 50+. Fedtusgning af halsen egner sig til personer i alle aldre (over 18 år), hvis der er et reelt problem, og kirurgen finder det muligt at løse med fedtsugningen.

Her er før og efter et kirurgisk hals/halslift, patient opereret i Amalieklinikken.

 

Farvel til fedt under hage UDEN kirurgi

Jeg har omtalt BELKYRA (KYBELLA) tidligere, da det har været længe undervejs. Men nu sker det snart, at vi kan lancere behandlingen, der permanent opløser fedtceller under hagen ved hjælp en en deoxycholsyre. Vi forventer at kunne starte med at behandle i december 2017 i Amalieklinikken. Vi krydser fingre, at tidsplanen holder!

Før og efter BELKYRA behandling

 

God søndag!

Dr. Sperling

 

1 kommentar

  • Anna

    Hej, Jeg har to spørgsmål: Det er 5½ uge siden at jeg fik løftet de øvre øjenlåg. Det er blevet rigtigt flot, men arrene er stadigvæk ret så røde. Er det normalt på nuværende tidspunkt, og er der noget jeg kan gøre for at afhjælpe det? Og så lige ift. hamsterposer. Er der noget man kan gøre i retning af at smelte fedtet væk, ligesom man åbenbart kan ved dobbelthage? Eller er der andet at gøre?
    På forhånd tak fra Anna 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørfrøolie holder din hud smidig