Den eneste måde at punkt-slanke på

10 hurtige om BOTOX

Selvom Botox er udbredt, og mange allerede kender til det, kommer her 10 ofte stillede spørgsmål om BOTOX

hvordan-vaelger-man-sin-behandler0-1

Hvordan virker Botox?

Botox afslapper musklerne under huden,  hvorved huden over musklerne udglattes.  Når rynkerne kommer tilbage efter 3-4 måneder skyldes det, at Botoxen gradvist bliver nedbrudt og udskilt af kroppen. Botox ophober sig ikke i din krop. 

Er Botox farligt?

Botox er medicin, og skal doseres korrekt. Derfor er det vigtigt at din behandler tilpasser mængden efter dit behov. Midlet i sig selv er ikke et ”gift-stof”, der skader dig, men en lille protein-forbindelse, som virker lokal i de områder, der bliver behandlet.

Gør det ondt?

De små prik kan sammenlignes med et hurtigt lille bistik, der forsvinder med det samme igen.

Man skal dog  være opmærksom på, at man kan få et lille blåt mærke efter man er stukket, men det vil altså forsvinde efter få dage igen. Det sker heldigvis sjældent.

Hvor længe holder det?

Behandlingen holdes 3-4 mdr, nogle gange længere tid (max 5-6 mdr) efter gentagne behandlinger.

Hvor forsvinder Botox hen, når det ikke virker mere?

Botox udskilles af kroppen (du tisser det ud), og ophober sig ikke. Man kan ikke tage en blodprøve og ”spore” at du har fået Botox.

Hvornår ser jeg resultatet?

Der går 3-7 dage.

Kan jeg undgå et “frozen” look?

Et “frozen” look opstår, hvis du bliver overbehandlet (får høj dosis Botox). Hvis du får en mere konservativ behandling, vil du få et mere naturligt udseende, der ikke er stift. 

Kan jeg dyrke sport samme dag?

Efter 30 minutter må du gerne dyrke sport.

Må jeg bruge makeup samme dag?

Det er bedst at holde huden helt ren efter behandlingen, men hvis det er meget nødvendigt, kan du bruge en smule mineralpudder. Rens dit ansigt grundigt om aftenen.

Kan jeg få en almindelig ansigtsbehandling efter en Botox behandling?

Ja, du kan sagtens kombinere Botox med en ansigtsbehandling eller andre lignende kosmetiske behandlinger.

 

Dr. Sperling

2 kommentarer

 • Lisa

  hej
  Jeg er begyndt at have en lille nedadgående fold ved den ene mundvige. Jeg hader den meget, har hørt at man kan løfte mundvigen med botox, eller glatte linien med restylane. Jeg har dog for mange år siden fået aquamid i læberne, og fik at vide at det ikke må blandes med andre produkter, så vil der kunne ske noget ved at blive behandlet i området så tæt på læberne? Hvilke af behandlingerne vil du anbefale? Forsøger mig med ansigtsyoga, men oplever desværre ikke at det løfter min mundvige. mvh Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Du må godt behandles tæt på munden trods Aquamid. Anbefaler, du får lidt antibiotika 3 dage før og efter behandlingen. ANsigtsyoga kan nok ikke fjerne folden nej. Filler er formentlig det bedste, evt kombineret med lidt botox

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eneste måde at punkt-slanke på