Bedste råd til nedadvendte mundvige

Er der kommet noget mindre lammende alternativ til BOTOX på markedet?

Frotox, det nye Botox?

Botox hitter blandt millioner af mennesker verden over- hvert år stiger antallet af folk, der bliver behandlet mod rynker. Bare i USA bliver der foretaget over 6 mio behandlinger årligt. Og det er bare mod rynker. Derudover anvender læge Botox til at behandle migræne, depression, overaktiv blære, ticks og meget mere.

Men findes der et alternativ, hvis man ikke synes om Botox`s lammende effekt på musklerne i ansigtet?

En metode, der endnu ikke er i Danmark er “Frotox”.  Frotox påvirker nerverne i musklerne med flydende nitrogen ved at “fryse”/køle nerverne gennem huden (dog uden af nitrogenen er i direkte kontakt med huden). Behandlingen består derfor ikke i en injektion med aktivt medicin, men en kølepåvirkning der nedsætter nervernes funktion i 2-4 måneder.

Effekten af Frotox  kan gøres meget præcist, og gradueres efter ønske. Men Frotox bruges kun i panden, og har derfor sin begrænsning på rynker andre steder i ansigtet. Effekten kommer med det samme, hvor imod Botox først virker efter 3-7 dage.

Findes Frotox i Danmark?

Ikke endnu, men vil formentlig finde sin plads i klinikkerne indenfor nogle år.

 

Dr. Sperling

2 kommentarer

  • Hej igen, jeg håber at det går an med et spørgsmål mere fra mig:) Det drejer sig fortsat om filler under øjnene. Min veninde har fået lagt det så flot og jævnt, men da jeg ville have lavet det samme (bare hos en anden behandler) endte jeg op med to små “pølser/udposninger”, hvoraf den ene (som nævnt i mit forrige spørgsmål) buler mere ud end den anden, da behandleren mente at der var lidt mere udhuling under mit ene øje end under det andet. Er der forskellige teknikker til at lægge filler under øjnene? Og hvad kan jeg evt. bede om/hvilken teknik, for at undgå mit nuværende ujævne resultat næste gang? Mvh. Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg er kommet lidt uheldigt afsted med en juvederm-behandling, idet der er blevet sprøjtet mere filler ind under mit ene øje end under det andet, hvilket resulterer i at jeg nu (5 uger efter behandlingen) har en lille aflang udposning under mit ene øje. Jeg er blevet tilbudt at få et stof der opløser filleren sprøjtet ind, men har fået at vide at det også tager noget af den hyaluronsyre jeg hade naturligt i forvenen, så det ønsker jeg ikke. Er der ellers noget jeg kan gøre for at mindske den aflange lille udposning under mit ene øje eller skal jeg bare vente 6-12 måneder på at det gradvist forsvinder? På forhånd mange tak fra Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste råd til nedadvendte mundvige