Har du også fået et Corona-Face?

Så er jeg igang igen

Efter barsel er jeg nu igang igen på job (AK Nygart). Min barsel er gået vildt hurtigt denne gang, men jeg er klar igen. Jeg har har knap haft tid til at træne, men alligevel er et af mine midler til at “komme sig bedst muligt” over graviditeten: Træning Har formået at træne en enkelt gang om ugen, hvilket jo ikke er meget. Men det er trods alt bedre end ingenting.

Har ikke haft tid til meget hudbehandling, og glæder mig til jeg snart får tid til dette (ved Berit, der også er læge i klinikken, hun er mega god til laser behandling, som jeg er vild med) Fordele ved laserbehandling er både at fjerne karsprængninger, pigmentpletter og på samme tid stimulere kollagenproduktionen i huden. Man mister jo kollagen med alderen, hvilket jeg også kan mærke på min egen hud.

Ønsker du forundersøgelse til kirurgi kan du booke via nygart.dk eller ved at ringe på 70275757

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du også fået et Corona-Face?