TAG ANSVAR FOR DIN ATTITUDE TIL LIVET

TÆNK MANGE BÆKKE SMÅ -og hold dig i form

marilynbarbell05ja-1marilynbarbell05ja-1

Motion skal der til

Om du kan lide det eller ej: Din krop har brug for det. Selv Marilyn Monroe dyrkede styrketræning!

Motion er den bedste forebyggende medicin mod alverdens sygdomme og alderdomstegn, du kan tage.

LÆS HER MERE OM ANTIAGE-FORDELE NÅR DU TRÆNER

Er du ikke inde i faste rutiner, og ikke føler, du har tid, kan du nemt få motion ind i din hverdag, ved at tænke smart og kreativt. Kan du lige nå 15 minutter her og der? De små skridt skaber store forandringer.

Hvis alternativet er ingenting.. så er 15 minutter ekstra her og der jo pludselig rigtig meget! Og derved giver argumentet “jeg har ikke tid” ikke længere mening… = Motion bliver en del af DIG og din hverdag.

DIN FORBRÆNDING KØRER HELE TIDEN

Kroppens kalorieforbrænding starter ikke kun, når du trykker “start” på løbebåndet. Din krop forbrænder kalorier konstant. Ved at bevæge dig mere, øger du din samlede forbrænding på en hel dag. Tænk mange bække små…

Så bevæg dig, og udnyt de mange chancer, der opstår i løbet af dagen. Det hele tæller:

  • Gå, gå, gå…. Gå så meget du kan. Brug gang som transport middel så meget som muligt. Rejs dig fra sofaen. Rejs dig fra dit skrivebord. Tager du bussen, stå af på et stoppested før og gå resten af vejen til din destination. 15 minutters gang: 75 kalorier.
  • Drop elevatoren, tag trapperne. De færreste mennesker opholder sig i et et-planshus hele tiden. For hver minut på trapperne: 10 kalorier
  • Brug din cykel som transport. Afstande i byerne er ofte korte og bilkøerne lange…. 30 minutters cykling: 125 kalorier
  • Hold gående møder og kaffeaftaler. Walk and Talk…  undervurder ikke dynamikken i en gående samtale… 30 minutters gang: 150 kalorier

 

Her er trappen på Rigshospitalet, som jeg selv har gået utrolig meget på, mens jeg arbejdede der… og løbet rigtig meget på. Trapper er geniale til at løbe på. Bedste interval-træning! Min rekord er 3 gange i træk fra 0 til 16. etage. Av av… Men virkelig effektivt!

IMG_0506

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAG ANSVAR FOR DIN ATTITUDE TIL LIVET