Giver BOTOX øget velvære?

Hello St. Louis -og grøn te!

usa-flagge-2065usa-flagge-2065

Så er jeg landet i USA i St. Louis, hvor jeg aldrig har været før. Er til et videnskabelig møde med en masse foredrag og masterclasses, der handler om  plastikkirurgi.

Er afsted med to kollegaer, og vi er indtil videre ikke meget jet-lagged, takket være et lille melatonin tilskud i aftes:-) Melatonin-tabletter kan anbefales, når man krydser atlanten…

Jeg har altid været meget inspireret af udlandet og haft et internationalt mind-set. Har boet i udlandet af flere omgange, første gang da jeg var 16 år, og var et år i Brasilien på udveksling, og senere i New York og Belgien i forbindelse med min læge- og kirurg-uddannelse.

Da jeg boede i Brasilien lærte jeg ufattelig meget, det var et meget heftigt år i min personlige udvikling så ung. En af de vigtigste ting, jeg fik ind under huden var princippet om at “tage det roligt, altid nok skal gå, og at mennesker er mennesker”. Forstået på den måde, at når jeg kunne komme til en så fremmede kultur, lære flydende portugisisk og tilpasse mig brasiliansk skolegang og liv…… så skal alting nok gå! Og at mennesker er mennesker, og man ikke skal være bange for at gå dem i møde. Det har jeg benyttet mig af mange gange senere i mit liv.

Første kongresdag er ovre, og dagen startede i gym, derefter en to-go kaffe+ en bagel og en lang foredragsrække. Derefter shoppede jeg lidt….  kunne ikke stå for den Grøn te ekstrakt og “Cocotein-Water”.. kokosvand med protein i…. åh hvor de kan i USA. Nb: Grøn te er en skinbooster uden lige… snart mere om det på bloggen.

FullSizeRender(10)FullSizeRender(8)FullSizeRender(9)FullSizeRender(11)

 

 

Skriv en kommentar

 • […] skrev i et tidligere indlæg, at grøn te er godt for huden.. og lovet at komme med en uddybende […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for dit svar !
  Desværre kommer Pukka også lakridsrod i alle deres varianter, hvilket ikke lige er mig.
  Men jeg kan se, at deres rene grønne te ikke har lakrids i, så vil da give den et skud :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg drikker grøn te dagligt; i brevform på arbejdet, da det er lettest, men har også i løs vægt derhjemme.
  Jeg synes der er et virkelig ringe udvalg i forhold til god grøn te i breve i supermarkederne. Har du nogle gode erfaringer ifht. hvor man skaffer det? Og hvor stor forskel er der på typerne af grøn te? Synes lidt det er en jungle…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hej Maria! Hvis du synes det er nemmest at drikke grøn te i brevform, vil jeg klart anbefale grøn te fra mærket “Pukka”, som er økologisk. De laver flere varianter, fx med grønte + ingefær, eller grønte + mynthe. Du kan købe “Pukka” i de flere helsekost forretninger, og priserne er ok! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giver BOTOX øget velvære?