Brystoperation efter amning?

FRA VINTERHUD TIL SOMMERHUD

fullsizerenderfullsizerender

FLOT HUD -fundamentet kommer indefra.

Vinteren kan være barsk, også for huden.

Det betyder, at lidt ekstra fokus på hudpleje om vinteren hjælper huden tilbage i naturlig balance, når regn og rusk har haft fat i kinderne.  Og ved at pleje din hud lidt ekstra om vinteren,  forbereder du allerede huden på at blive lækker til sommer.

FORBEREDELSE

Start nu og ikke tre uger før din sommerferie.

Huden lever og ånder konstant, og selv det er vinter og mørkt, og du måske føler, huden “gemmes væk” om vinteren, må du lave et selv-tjek på dine hudpleje-rutiner.

Husk: Det er umuligt at vedligeholde en sund og lækker hud året rundt, med mindre du er tålmodig. Forandringer tager tid, også når det gælder hudpleje. Derfor: Væn dig til at få gode hudplejevaner, der er tilpasset årstiden.

MINIGUIDE // VINTER

Tænk på, hvad du spiser. Start indefra med et fundament, der både holder krop og hud i balance. Nærende mad gør hudens overflade mere modtagelig for din hudpleje med cremer etc.

  • Spis godt med fedt: Nødder, planteolie (fx tidselolie, olivenolie, avokadoolie), lidt smør på brødet af og til, og fede fisk (tun, laks, sild).
  • Spis varieret: Bland minimum 5 farver frugt og grønt hver dag. Tomat, gulerødder, salat, blomkål, banan, granatæbler. Vær kreativ! Der er MANGE muligheder. -Har lige selv holdt ferie i Sydfrankrig, hvor grøntsagsbillederne er taget. Det var IKKE svært at blive fristet af alt det sunde på det lokale marked.
  • Spis: Gode proteiner (fisk, økologisk kød, skyr, æg, bønner, tofu)
  • Spis groft: Havregryn, musli (uden sukkeknas), kerner i brødet.

fullsizerender-1

HJEMMEHUDPLEJEN

Det vigtigste om vinteren er rimelig enkelt:

Væk med den tørre overflade (døde hudceller) og masser af fugt ned i huden. Det er næsten umuligt at fugte huden for meget!

Den tørre overflade opstår pga dehydrering og kulde, og jo mere tør overfladen er, dels sværere bliver det for fugten at trænge ned i huden.

Derfor:

  • Sørg for at exfoliere din huden cirka en gang om ugen.
  • Brug gerne en fugtmaske 1-2 gange om ugen. Du kan både få masker, du smører på, og rigtige ?masker? som lægges på overfladen som et ekstra lag hud, og fjernes igen, når fugte er suget ind i huden.
  • Anvend dagcreme med fugt og om aftenen en lidt federe creme, der kan arbejde hele natten. Afhængigt af, hvad din hud kan tåle, kan cremerne være med eller uden olie + Altid med solfaktor om dagen (SPF 15-50) Bruger du en lav solfaktor (10-15), så husk at smøre et tykt lag på. Hvis du har mulighed, supplér meget gerne med en fugtserum morgen/aften.    

FullSizeRender

Jeg holder selv meget af Jeg holder selv meget af denne exfoliering Honey and almond non-abrasive face scrub // Mario Badescu (se ovenfor) og IS CLINICAL ansigtscremer og Maria Badesco fugtserumer og Oli free SPF 30 moisturizer.

 2014-02-02-13-36-27

 

Godt nytår!

Dr. Sperling

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystoperation efter amning?